Rüyada Camide Abdest Aldığını Görmek Ne Anlama Gelmektedir?

Rüyada camide abdest aldığını görmek ne anlama gelir? Rüyada camide abdest aldığını gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi iÅŸarettir? Rüyada camide abdest aldığını görmenin anlamı nedir? Camide abdest aldığını görmek neye delalet eder? Ä°ÅŸte cevabı haberimizde... 

 

-Rüyada camide abdest almak; güzelliÄŸe, korunmaya, hayır ve iyiliÄŸe delalettir. Rüyada Camide temiz su ile tam olarak abdest aldığını görmek maksada kavuÅŸmaktır. Camide alınan abdestin tamamlanmaması mevcut sıkıntıların bir süre daha devam etmesi ÅŸeklinde tabir edilir. Tamamlayıcı baÅŸlık için bakınız rüyada abdest almak.

-Namaz kılmak gayesiyle camide abdest almak korkudan emin olmaya, Abdest alıp namaza durmak gam ve kederden kurtularak Allah'a hamt etmeye işarettir.

-Rüyada Camide abdest üstüne abdest almak ziyadesiyle nurlanmaya ve aydınlık bir gönle kavuÅŸmaya yorulmaktadır. Abdest suyundan içmek hayır ve iyiliÄŸe, korkudan emin olmaya, hastalıktan kurtulmaya ve berekete delalet eder.

-Rüyada abdest alınırken görülmesi, o kiÅŸinin o dönem yaÅŸadığı maddi ve manevi sıkıntılarının ortadan kalkacağını belirtir. Abdestin bozulması ise, bir dönem geçici sıkıntılar yaÅŸayacağını ifade eder.

-Herhangi bir camide abdest alınması genellikle ferahlamaya yorulur. Ä°leri gelen kimselerin yanında ihtiyaçların karşılanmasına da tabir edilir. Camide temiz bir su ile abdest alınıyorsa amacına kavuÅŸur.

-Bir kimse rüyasında abdest almaya uygun (caiz) olan bir su ile abdest aldığı halde, ikinci bir defa daha abdest aldığını görse, o kimsenin gönlünün aydınlanacağına delalet eder. Çünkü abdest almak nurdur. Rüyasında temiz bir su ile abdest aldığını gören kimse, isteklerine kavuÅŸur, eÄŸer abdestini tamamlayamazsa bu rüya aksine yorumlanır.

-Rüyada camide boy abdest i almak güzelliÄŸe, Allahu Teâlâ Hazretleri tarafından korunacağına iÅŸarettir. Namaz kılarken aynı zamanda da abdest aldığını gören kimse, düÅŸmanından kurtulur.

-Rüyada camide abdest aldıktan sonra, eliyle avuçlayarak o abdest suyundan içtiÄŸini görmek, hayır ve hasenata, berekete, hastalıktan ÅŸifaya, korkudan kurtulmaya delalet eder. Saf bir su ile ve tamam olarak camide abdest aldığını gören, eÄŸer bir üzüntüsü varsa, o üzüntüden kurtulur, borçlu ise borcunu öder, hasta ise iyileÅŸir, günahkâr ise tövbe edip günahı affedilir. EÄŸer bir ÅŸeyden korkusu varsa, korkusu geçer.

-Rüyada temiz su ile tam olarak abdest aldığını gören kimsenin maksadına kavuÅŸmasına, eÄŸer abdestini tamamlamamışsa aksine iÅŸaret eder. Rüyada camide abdest alıp namaza girdiÄŸini gören kimse, üzüntü ve kederden kurtulur.

-Rüyada camide abdest almak, rüyayı gören kiÅŸinin olmasını istediÄŸi hayallerinin gerçekleÅŸmesi anlamına gelmektedir. Hayallerinin gerçekleÅŸmesi durumunda vereceÄŸi sadakaya tabir edilir. Bazı rüya yorumcuları camide abdest almayı kiÅŸinin yapmak istediÄŸi her ÅŸeyin gerçek olması için daha önceden verdiÄŸi hayır sözü veya adağını yerine getireceÄŸi ÅŸeklinde yorumlamışlardır.

-Rüyada abdest almak, o günlerde herhangi bir sıkıntınız, üzüntünüz varsa çok yakın bir zamanda bunlardan kurtulacağınıza, eÄŸer borcunuz yâda hastalığınız sizi üzüyorsa bunlardandı yakın zamanda kurtulup feraha kavuÅŸacağınıza ve günahlarınızın affedileceÄŸine iÅŸarettir.

 

 


Etiketler: