Sabah Çayını Geç Demleyen Eşini Kılıçla Öldürdü!

Hindistan’ın Shopal kenti yakınlarındaki Bhojpur köyünde 19 Aralık Salı sabahı bir kadan sabah 06’da uyandı ve kocasına çay hazırlamaya başladı. 52 yaşındaki koca da ondan birkaç dakika sonra uyanıp çayını istedi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

5 dakika sonra isteğini tekrarladı, kadın 10 dakika daha beklemesi gerektiğini söyleyince öfkeden çılgına döndü. Evin bir kat altına indi, kılıcını aldı ve çıkıp çay hazırlamakta olan karısının sırtına sapladı. Ailenin odalarında uyumkta olan 3’ü erkek biri kız 4 çocuğu annelerinin çığlığıyla uyaandılar, babalarını sakinleştirmeye çalıştılar. Ancak baba onlara dönüp kılıcıyla tehdit etti. Çocuklar da korkularından bir odaya kaçtılar.

 

Erkek çocuklardan biri polise haber verdi. Polis eve gelince adamı karısının kafası kesilmiş cesedinin yanında ağlarken buldu. Polisi çağıran oğul, “Babam çay konusunda sık sık annemle tartışıyordu. Günde 5-6 kez çay istiyordu. Annem onun istediği zamanda çayı hazırlamazsa, tartışıyorlardı. Ama bugüne kadar hiç şiddet uygulamamıştı. Şoktayız” dedi.