Sabah Erken Kalkma Yöntemleri!

Youtube'da yayınladığı ilginç sağlık araştırmaları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı Şifabul, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile sabah erken kalkma yöntemlerini paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç sağlık araştırmaları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı Şifabul, kanalında yayınladığı yeni videosunda bu kez takipçileri ile sabah erken kalkma yöntemlerini paylaştı. Daha başarılı ve mutlu bir hayat sürmek ister misiniz? Başarı ve mutluluğun uzakta olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hayatınızda yapacağınız bazı küçük hayat değişiklikleriyle bu mümkün. Bu değişikliklerin başında ise erken kalkma alışkanlığı geliyor.

 

Araştırmalara göre erken kalkan öğrencilerin notları daha yüksek oluyor. Çalışanlar ise erken kalktıklarında kendilerini çok daha üretken hissediyor. Ayrıca yaptıkları işten aldıkları haz ise daha fazla.

 

Harvard üniversitesinde yapılan bir araştırma ise erken kalkan kişilerin kalkmayanlara göre daha yaratıcı çözümler bulmaya meyilli olduklarını ortaya koyuyor. Bu kişilerde ayrıca üşenme ve erteleme huyu az görülüyor.

 

Erken kalkan kişilerin üretkenliği bir dizi nedenden dolayı daha yüksek. Erken kalkanlar işlerini  yapabilmek için daha çok vakte sahipler. Ayrıca günün daha sessiz ve bölünmeyen bir kısmını kullandıklarından daha verimli çalışabiliyorlar.

 

Sabah sessizliği ayrıca önemli kararların daha berrak bir zihinle verilebilmesi açısından önem taşıyor. İsterseniz erken kalkmanızı kolaylaştıracak ipuçlarına hep birlikte göz atalım.