Saçlara Zarar Veren Sekiz Kötü Alışkanlık Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda saçlara zarar veren sekiz kötü alışkanlık hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki saçlara zarar veren sekiz kötü alışkanlık nelerdir? Cevaplar haberimizde..

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda saçlara zarar veren sekiz kötü alışkanlık hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda saçlara zarar veren sekiz kötü alışkanlık hakkında detaylı bilgiler verdi. Peki saçlara zarar veren sekiz kötü alışkanlık nelerdir? Cevaplar haberimizde..

 

Saçlara zarar veren sekiz kötü alışkanlık nelerdir? 

 

Günlük yaşamın koşuşturmacası nedeniyle uzun zaman alan saç bakımlarından uzak durmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bakım işlerini hızlı, kısa ve en pratik yollarla hallediyoruz. Ama bu alışkanlıklar uzun vadede saçımıza zarar verir. Öyle ki çoğu zaman bunların farkına bile varmayız. Ama işin aslı saçımız her geçen gün daha da zayıflıyor olabilir.

 

İsterseniz saçı zayıf düşüren bu kötü alışkanlıklara hep birlikte göz atalım.

1. Çok sıcak suyla duş almak

2. Saçı çok sıcak havayla kurutmak

3. Saç kremi kullanmamak

4. Saçı yanlış fırçalamak

5. Saçı sıkı bağlamak

6. Saçı fazla yıkamak

7. Kalıntı gideren şampuan kullanmamak

8. Kırık saçları koparma alışkanlığı