Saçları Hergün Yıkamanın Zararları Nelerdir?

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda saçları hergün yıkamanın zararları hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık içerikleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda saçları hergün yıkamanın zararları hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda saçları hergün yıkamanın zararları hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Her duşa girdiğinizde saçlarınızı da yıkıyor musunuz? Günlük hayatımızda bakımlı görünmek için saçlarımıza fön çekmek, boyamak veya yüksek ısılı cihazlarla şekil vermek, saçlarımızın yıpranmasına neden olur. Kirli hava ile de birleşince bu işlemler; saçlarımızın yağlanmasına zemin hazırlar. Bu noktada saçlarınızı yıkamanın en mantıklı çözüm olacağını düşünürsünüz değil mi? Fakat durum pek sandığınız gibi değil.

 

İşte detaylar;