Sadakatsiz'de Burak Sergen Veda Mı Ediyor? İşte O İddia!

Burak Sergen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Ali İl ve Yeliz Kuvancı'nın ardından Burak Sergen'in de veda edeceği iddia edildi. Peki Burak Sergen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Burak Sergen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Ali İl ve Yeliz Kuvancı'nın ardından Burak Sergen'in de veda edeceği iddia edildi. Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde yaprak dökümü mü başladı? Sadakatsiz dizisinde Ali İl ve Yeliz Kuvancı'nın ardından Burak Sergen'in de veda edeceği iddia edildi. Peki Burak Sergen Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Sevilen dizi Sadakatsiz'de adeta yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Sezon sonunda final yapacağı konuşulan diziye Ali İl ve Yeliz Kuvancı'nın ardından Burak Sergen'in de veda edeceği öğrenildi. Başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz dizisi, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Reytinglerde istenilen başarıya ulaşan dizi için yeni iddialar ortaya atılmaya başladı.

 

burak sergen sadakatsiz dizisinde ayriliyor mu

 

SEZON SONUNDA FİNAL YAPACAK

 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın Instagram hesabından yayınladığı habere göre, Sadakatsiz dizisi sezon sonunda final yapacak. Reytinglerde iyi bir seviyeye ulaşan dizinin final yapma nedeni ise senaryonun sonuna geliniyor olması.