Sadakatsiz Derya Samanlı Özge Özder Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derya Samanlı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özder ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Özge Özder kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derya Samanlı karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Özder ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özder ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Özge Özder kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

sadakatsiz derya samanli ozge ozder kimdir

 

Sadakatsiz Derya Samanlı Özge Özder kimdir? 

 

1978 yılının Nisan ayında dünyaya gelen başarılı oyuncu aslen Ankara doğumludur. Ortaokulu ve Liseyi Ankara Özel Yükseliş Koleji’nde tamamlamıştır. Ailenin tek çocuğu olan Elif Özge’nin ismini ise annesi vermiştir. Babası İmar planlamacısı, annesi ise teknik ressamdır. Okul yıllarında tiyatro ile tanışmış, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü burslu kazanmıştır. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü ise derece ile kazannmış ve mezun olmuştur. Özellikle Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan Haziran Gecesi dizisinde canlandırdığı Lale karakteri ile hafızalara kazınmış ve tanınmıştır. İstanbul’a taşındıktan sonra oyunculuk serüvenine BKM bünyesinde başlamıştır. 2001’den bu yana sahnelerde olan güzel oyuncu, 2005 yılından itibaren ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında kadrolu olarak rol almıştır. Boyu 1.60 cm, kilosu 50, burcu ise koç’tur. 2021 yılı itibariyle yaşı 43. @ozzgeozder olarak kullandığı resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 523bin civarındadır. Özge Özder Lifestyle Youtube video kanalı buluyor, kanalında ki abone sayısı da 215 B. 2007 senesinde Tansel Öngel ile bir evlilik gerçekleştirmiş evliliği 2010 yılında son bulmuştur. 2018 yılında müzisyen Sinan Güleryüz ile evlenmiştir. Başarılı oyuncunun bu evliliğinden 2021 doğumlu Luna isminde bir kızı vardır. Son olarak eşi ve kendisi sıkı bir Beşiktaş taraftarıdır.