Sadakatsiz Mert Gelik Eren Vurdem Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Mert Gelik karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eren Vurdem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Eren Vurdem kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Mert Gelik karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eren Vurdem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Eren Vurdem ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Eren Vurdem kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

sadakatsiz mert gelik eren vurdem kimdir

 

Sadakatsiz Mert Gelik Eren Vurdem kimdir? 

 

Eren Vurdem son dönemlerde hem yakışıklılığı hem de oyunculuğu ile adından söz ettiren oyuncular arasında yer almaktadır. Peki kaç yaşında? aslen nereli? eğitim hayatı, boyu, kilosu kaç? Kısaca hakkında merak edilenler ve biyografisi. 1988 yılının Ekim ayında Konya’da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.75 cm, kilosu 70, burcu ise Terazi’dir. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.Uzun süredir bir çok dizide rol alan oyuncu ilk olarak ekran severler tarafından Şefkat Tepe dizisi ile tanınmıştır. Ayrıca dizi ve sinema çalışmalarının yanı sıra seslendirme çalışmalarında da yer almıştır. Özellikle İnadına Aşk dizisinde canlandırdığı karakterde Karadeniz şivesi ile rol alması ve deyimi yerindeyse hakkını vermesi neticesinde Karadenizli olduğu düşünülmüştür. Ancak Eren Vurdem aslen Karadenizli olmadığı, Kafkas Göçmeni olduğunu, babasının öğretmen olarak Konya’da bulunması sebebiyle Konya’da doğduğunu belirtmiştir. İnadına Aşktaki karakteri çalıştığınıda aktarmıştır. Rol gelince Şiveyi daha iyi konuşabilmek ve öğrenebilmek için Trabzon’a gitmiş, 3 gün orada kalmış, kahveleri dolaşıp, insanlarla sohbet ederek gözlem yapmış ve rolüne hazırlanmıştır.