Sadakatsiz Nil Tetik Nazlı Bulum Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Nil Tetik karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nazlı Bulum ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Nazlı Bulum kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Nil Tetik karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nazlı Bulum ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yer aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü oyuncu Nazlı Bulum ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Nazlı Bulum kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

sadakatsiz nil tetik nazli bulum kimdir

 

Sadakatsiz Nil Tetik Nazlı Bulum kimdir? 

 

1992 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen Bulum, İstanbul doğumludur. Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden başarı ile mezun olmuştur. 2009 senesinde katılmış olduğu Yeni Metin, Yeni Tiyatro projesinin Liseli Gençler Oyun Yazıyor! atölyesi kapsamında Kişi Çevrimdışı ve Plastik Sınır isimli iki kısa oyun yazmıştır. Uluslararası Leonardo Oyun Yazarlığı Müfredat ve Eğitimi Geliştirme Projesi’ne katılmıştır. 21. Saraybosna Film Festivali, Genç Yetenek Kampüsü ve Berlinale (2017) Talent Campus’e seçilmiş ve oyunculuk stüdyolarında yer almıştır. Boyu 1.58 cm, kilosu 48, burcu ise yengeç. 2021 yılı itibariyle yaşı 28’dir. İlk dizi oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Çıplak Gerçek isimli dizi ile gerçekleştirmiş ve dizi de Naime karakterine hayat vermiştir. Resmi instagram hesabını nazli.bulum ismi ile kullanan Nazlı Bulum ‘un günümüz itibariyle 71,5bin civarında takipçisi bulunmaktadır.