Sadakatsiz Sinan Taşkıran Cemal Hünal Kimdir?

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Sinan Taşkıran karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cemal Hünal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Cemal Hünal kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

MED Yapım imzalı Kanal D ekranlarının çarşamba akşamları reyting rekorları kıran Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Sinan Taşkıran karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cemal Hünal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cemal Hünal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. Peki Cemal Hünal kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde.. 

 

sadakatsiz sinan taskiran cemal hunal kimdir

 

Sadakatsiz Sinan Taşkıran Cemal Hünal kimdir?

 

Cemal Hünal, 2 Ekim 1976, İstanbul doğumlu, Türk oyuncudur. Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. 2 Ekim 1976 doğumlu Cemal Hünal özellikle Ulak ve Issız Adam sinema filmleri ile gönülleri fethetmeyi başarmıştır. Ardından bir çok sinema ve dizilerde rol alan oyuncu Los Angeles Ucla Extension’da, Santamonica Collage’da ve London Film School’da eğitim almıştır. Babası eski sanayicilerden Atilla Hünal, annesi ise adı Vicki Hünal’dır