Sadettin Saran'ın Defne Samyeli'ye İlgisi Gündem Oldu!

TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ isimli programda Eylem İpek Şafak, Cem Yılmaz'la sürdüğü 18 aylık ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandıran ünlü spiker ve oyuncu Defne Samyeli'nin peşinde ünlü iş adamı Sadettin Saran'ın olduğunu iddia etti. 

 

TV8’de yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ isimli programda Eylem İpek Şafak, Cem Yılmaz'la sürdüğü 18 aylık ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandıran ünlü spiker ve oyuncu Defne Samyeli'nin peşinde ünlü iş adamı Sadettin Saran'ın olduğunu iddia etti. Şafak yaptığı açıklamada 18 ay önce Cem Yılmaz ile birlikte olmaya başladığında, ünlü iş adamının Samyeli ile tanışmak istediği fakat Samyeli'nin Cem Yılmaz ile birlikteliği ortaya çıkınca bu konuyu iptal ettiğini belirtti. 

 

Ayrılıkları resmileştikten sonra bilindiği gibi Cem Yılmaz daha önce bir gösterisinde "Karakomik filmler gişe de çakıldı, Defne'de tekmeyi vurdu" gibi sözler sarf etmişti. Öteki taraftan en son Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ile aşk yaşayan ünlü iş adamı, Jahovic'i ailesi ile tanıştırmasına rağmen bu ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandırırken, Cem Yılmaz ile birlikte olmaya başlamadan önce özel bir ilgi beslediği Defne Samyeli'nin peşine düştü. Henüz Samyeli ile Saran arasında birşey yaşanmasa da iddialara göre Saran'ın özel bir ilgi beslediği Samyeli ile ilgili somut bir adım atması yakın gibi gözüküyor.