Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Vuran Zanlılar Yakalandı Mı? İşte Detaylar!

Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nu vuran zanlılar yakalandı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran sunucu Ece Erken'in eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nun vurularak öldürülmesi tüm Türkiye'yi hem sarstı hem ÅŸoke etti. Peki Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nu vuran zanlılar yakalandı mı? Ä°ÅŸte son dakika geliÅŸmesinin detayları...

 

Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nu vuran zanlılar yakalandı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran sunucu Ece Erken'in eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nun vurularak öldürülmesi tüm Türkiye'yi hem sarstı hem ÅŸoke etti. Peki Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nu vuran zanlılar yakalandı mı? Ä°ÅŸte son dakika geliÅŸmesinin detayları...

 

safak mahmutyazicioglu nu vuran zanlilar yakalandi mi

 

Zanlılar yakalandı mı?

 

Eski BeÅŸiktaÅŸ yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eÅŸi avukat Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu gece saatlerinde Ä°stanbul'un Bakırköy ilçesinde bir balık restoranında kimliÄŸi belirsiz kiÅŸilerce silahlı saldırıya uÄŸradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. MahmutyazıcıoÄŸlu'na restoran çıkışında yapılan saldırının detayları da ortaya çıktı. Öte yandan BeÅŸiktaÅŸ'ın eski baÅŸkanı Fikret Orman'ın da saldırı öncesinde mekanda olduÄŸu kaydedildi. Konuyla ilgili konuÅŸan Orman, "KardeÅŸimi kaybettim. Can dostumdu. Yeri doldurulmaz bir arkadaşımdı." ifadelerini kullandı. CNN Türk Ä°stihbarat Åžefi Nihat UludaÄŸ, "MahmutyazıoÄŸlu'nu öldüren iki zanlı gözaltına alındı. 3 ÅŸüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor." dedi. Olayın bir mülk satışından kaynaklanan bir alacak-verecek meselesinden dolayı geldiÄŸi belirlendi.

 

BeÅŸiktaÅŸ'ın eski yöneticisi, sunucu Ece Erken'in eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu, gece saatlerinde uÄŸradığı Silahlı Saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay Bakırköy, YeÅŸilköy Mahallesi'nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. CümbüÅŸ Sokak'ta bir Balık restoranında bulunan BeÅŸiktaÅŸ eski yöneticisi avukat Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'na kimliÄŸi belirsiz kiÅŸi ya da kiÅŸiler silahlı saldırı düzenledi. 4 el ateÅŸ edilen saldırı sonrası kanlar içinde kalan MahmutyazıcıoÄŸlu ağır yaralanırken, yanında bulunan ÅŸoförü ise yaralandı. Saldırıyı düzenleyenler olay sonrası kaçarken durum polis ve saÄŸlık ekiplerine Haber verildi. Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri ağır yaralanan MahmutyazıcıoÄŸlu ile ÅŸoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nun yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen hayatını kaybettiÄŸi öÄŸrenildi. Restoran ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alınırken olayla ilgili geniÅŸ çaplı soruÅŸturma sürüyor. MahmutyazıcıoÄŸlu'nun 34 BJK 606 plakalı aracının ise restoran önünde park halinde olduÄŸu görüldü.  

 

safak mahmutyazicioglu kimdir nerelidir neden oldu

 

Şafak Mahmut Yazıcıoğlu kimdir?

 

Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu, 1980 yılında Rize'de dünyaya geldi. Ä°stanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Kendi hukuk bürosu olan Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu, birçok firmanın hukuk danışmanlığını yürüttü. Yaklaşık 1 yıl Fikret Orman döneminde BeÅŸiktaÅŸ Spor Kulübü'nün hukuk iÅŸlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliÄŸi yaptı. Türkiye'nin önce gelen ÅŸirketlerinde hukuk danışmanlığı yapan MahmutyazıcıoÄŸlu, çok sayıda davada tecrübe elde etmiÅŸti. Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu, 2 çocuk babasıydı ve vefat ettiÄŸinde 42 yaşındaydı. Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu, 2021'in Haziran ayında sunucu Ece Erken ile nikah masasına oturmuÅŸtu. Erken, eÅŸi ile nikah fotoÄŸrafını paylaşıp mutlu haberi sosyal medyadan ÅŸöyle duyurmuÅŸtu: "Herkese selam, biz evlendik… MutluluÄŸumuzu sizinle paylaÅŸmak istedik. BaÅŸta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teÅŸekkür ederiz.” GeçtiÄŸimiz yaz ünlü sunucu Ece Erken'le dünyaevine giren avukat Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu, Benan Kocadereli ile 15 yıllık evliliklerini kısa süre önce noktalamıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuÄŸu var.