Şafak Sezer'den Acun Ilıcalı Paylaşımı! Gündem Oldu!

Son dönemde imza attığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Şafak Sezer sosyal medya sayfasından yaptığı Acun Ilıcalı göndermesiyle gündem oldu. 

 

Şafak Sezer sosyal medyada Acun Ilıcalı'yla ilgili bir paylaşımda bulundu. Şafak Sezer'in Acun Ilıcalı'yla alakalı yaptığı paylaşımdaki göndermesi de, dikkatlerden kaçmadı. Şafak Sezer son filmi Kolpaçino 4X4'lük ile gişede büyük bir başarı elde etmişti. Mehmet Ali Erbil, İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu ve Serdar Ortaç'ı aynı filmde bir araya getiren Kolpaçino 4x4'lük'ün gişede yakaladığı rekordan dolayı oldukça mutlu olan sanatçı, sosyal medyada yaptığı son paylaşımla gündem oldu.

 

Şafak Sezer sosyal medya hesabından paylaştığı video ile hayranlarını kahkahaya boğdu. Ünlü isim, Survivor'daki çıldırma sahneleri ile çok konuşulan Acun Ilıcalı üzerinden paylaşımda bulundu.

 

Sezer, "Siz ne istiyorsunuz?" tartışması ile izleyenleri güldürdü... Şafak Sezer eğlenceli videosunda, filminin rekoruna gönderme yapmayı da ihmal etmedi.

 

İşte Şafak Sezer'in yaptığı Acun Ilıcalı paylaşımı

 

safak sezer den acun ilicali gondermesi