Şafak Sezer'den Hülya Avşar'a Simitli Gönderme!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer, geçtiğimiz gün Ferman Toprak'ın yeni şarkısı "Seni Almadan Gitmem"'in klip çekiminde yönetmen olarak görev alırken, set sonrası düzenlenen mangal partisinde Hülya Avşar'a simitli göndermede bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer, geçtiğimiz gün Ferman Toprak'ın yeni şarkısı "Seni Almadan Gitmem"'in klip çekiminde yönetmen olarak görev alırken, set sonrası düzenlenen mangal partisinde Hülya Avşar'a simitli göndermede bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve yönetmen Şafak Sezer, geçtiğimiz gün Ferman Toprak'ın yeni şarkısı "Seni Almadan Gitmem"'in klip çekiminde yönetmen olarak görev alırken, set sonrası düzenlenen mangal partisinde Hülya Avşar'a simitli göndermede bulundu.

 

Hülya benim canım. Ben çok severim Hülya Hanım'ı.!

 

Ferman Toprak, geçtiğimiz gün "Seni Almadan Gitmem" isimli yeni şarkısına Şafak Sezer yönetmenliğinde klip çekti. Riva Kuş Evi Restaurant'da gerçekleştirilen klip çekiminde Şafak Sezer mangalda simit pişirerek Hülya Avşar'ın simit açıklamasına esprili bir gönderme yaptı. Sezer,"Hülya benim canım. Ben çok severim Hülya Hanım'ı. Benim aramı açmayın kendisiyle. Ben sadece mizah yapıyorum." şeklinde konuştu.

 

 

İşte o görüntüler;