Safiye Soyman Oğluyla Eski Fotoğrafını Paylaşıp Geçmişi Andı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Safiye Soyman, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişi andı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Safiye Soyman, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişi andı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Safiye Soyman, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda geçmişi andı. 

 

Safiye Soyman, Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Harun Akaröz ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını yayınlayarak, geçmişi andı. Safiye Soyman, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Soyman, yaklaşık 23 yıl önce kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisi konulan oğlu Harun Akaröz ile fotoğrafını yayınladı.

 

safiye soyman gecmisi andi

 

"HASTALANMADAN ÖNCE OĞLUMLA AMERİKA'YA GİTMİŞTİK"

 

Safiye Soyman, eski eşi Ziya Akaröz ile evliliğinden dünyaya gelen Harun Akaröz ile verdiği bu pozu Instagram'dan paylaştı. Ünlü şarkıcının, "Hastalanmadan önce oğlum Harun'la konsere gitmiştik, Amerika Dallas Teksas'ta hatıra fotoğrafı çektirmiştik" notunu düştüğü gönderiye beğeni yağdı.



Etiketler: