Safiye Soyman Yakın Dostu Nur Yerlitaş Hakkında Konuştu!

Ünlü sanatçı Safiye Soyman geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden yakın dostu ünlü modacı Nur Yerlitaş ile ilgili açıklamalar yaptı. 

 

Ünlü sanatçı Safiye Soyman geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden yakın dostu ünlü modacı Nur Yerlitaş ile ilgili açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla çok konuşulan ünlü sanayçı Safiye Soyman geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden yakın dostu ünlü modacı Nur Yerlitaş ile ilgili açıklamalar yaptı.

 

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman Posta gazetesine verdiği röportajda 30 yıllık dostu Nur Yerlitaş ile ilgili soruya ‘’ Vefatından üç gün önce konuştuk. Son günlerde rüyamda sürekli onu görüyordum. Onu kaybedeceğimiz içime doğmuştu. Beni arayıp “Safiye’m ne olur benim için dua et. Harun da benim için dua etsin” derdi. Oğlum Harun, engelli olduğu için onların duası melek gibi kabul olur. Ölümden hiç korkmazdı, dipçik gibi bir kadındı. Herkesin imdadına koşardı. Ölen tüm arkadaşlarının helvasını kavururdu. Okuttuğu bir yığın çocuk vardı. Allah’a yakın bir kadındı. Bir dil sürçmesi kadını perişan etti. O herkesin sırrını bilir ama tek kelime etmezdi. Sırlarla öldü. Yufka yürekliydi. Herkese yardım ederdi. Derdini anlatmaz ama dertleri çok iyi paylaşırdı. Kötü gün dostuydu. Son yaşadığı o canlı yayın olayında büyük haksızlığa uğradı. Şehitlerle ilgili yanlış anlaşılmış bir cümleydi, bilmiyorum. İnsanlar, onu olmadığı biri gibi gördü. O askerini, polisini inanılmaz severdi. Bu olay onu epey üzmüştü.’’ açıklamasını yaptı.