Şahan Gökbakar 7. Evlilik Yıldönümünü Kutladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 7. evlilik yıldönümü için duygusal sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 7. evlilik yıldönümü için duygusal sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 7. evlilik yıldönümü için duygusal sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 7. evlilik yıldönümü için duygusal sözler söyledi. Şahan Gökbakar evlilik yıldönümünü yaptığı paylaşımla kutladı. "2556 gündür seninle evliyim. Şanslı, huzurlu ve mutluyum. Hayatın bize getirdiği herşeyi seninle beraber yaşamak çok güzel. Benim güzel sevgilim, nicelerine ve başbaşa" 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar yedinci evlilik yildonumunu kutladi