Şahan Gökbakar'dan Dikkat Çeken Ekonomi Tepkisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ekonomik bunalım ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ekonomik bunalım ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ekonomik bunalım ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

 

Gerçekten yazık oluyor! 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Yıl 2021... Ucuza ekmek alabilmek için saatlerce kuyruklarda bekleyen ve sinirinden ağlayan büyükler...10-13 yaşında ekonomi ve siyaset konuşan çocuklar ve umutsuz, hayalsiz, neşesiz gençlik...Değerini aşırı yitirmiş milli paramız... yazık oluyor, gerçekten yazık oluyor!" ifadelerini kullanan ünlü komedyen sosyal medyada dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım;