Şahan Gökbakar'dan Dikkat Çeken Muharrem İnce Paylaşımı! Gündem Oldu!

Sosyal medyada gündeme dair paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada gündeme dair paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

 

Ya bırakın ya!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için "Kimsenin ilgilenmedigi, niyetinin net belli olduğu ve hatta etrafında insan kalmayan bir adamla seçime 4gün kala, sosyal medya ve basında niye bu kadar ilgileniliyor sizce? Yok kaseti varmış, yok çekilecekmiş, yok oymuş yok buymuş. Bırakın ya..." ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

sahan gokbakar dan muharrem ince ile ilgili gundem olan paylasim ya birakin ya