Şahan Gökbakar'dan Dikkat Çeken Sinan Oğan Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Sn.Sinan Oğan benim adımı vererek kendisini linç ettiği mi söylemiş. Gerçi Şaban Gökbahar demiş ama canı sağolsun. Şaban da güzel.Beni kastettiğini düşünüyorum. Bir tweetimde neden aday olduklarını anlamıyorum minvalinde yazmıştım. Bu ilk tur sonucunu görünce çok net anladım. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmasın. Tebrik ediyorum @DrSinanOgan" ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan dikkat ceken sinan ogan paylasimi