Şahan Gökbakar'dan Dolar Tepkisi! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla zaman zaman gündem olan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dolar kurunun 13.42 seviyelerine çıkmasına tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla zaman zaman gündem olan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dolar kurunun 13.42 seviyelerine çıkmasına tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dolar kurunun 13.42 seviyelerine çıkmasına tepki gösterdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dolar kurunun 13.42 seviyelerine çıkması üzerine "Arkadaşlar, dostlar, beyler, hanımlar, vatandaşlar kim duyuyorsa, 3 saat önce dolar 12.33 yazdım, şimdi 13.30… Ne yapacağız? Plan ne? Ne amaçlıyoruz? Neden bu şekilde? Nasıl durduralım? Bunları konuşmayalım mı artık??? Uzun zamandır, aklı başında, kerli ferli bütün ekonomistler, adaplarını korumaya çalışarak doların yükseleceğini bu gidişle halkımızın her geçen gün fakirleştiğini söyledi durdu... Bu insanlar hain ilan edildi, linç edildi..Eee noldu şimdi? Tam da dedikleri gibi olmadı mı... ?!!!"Şu anda bir şey deneniyor" herkese zararı olabilecek konularda yapılamamalı! Örn: Seyahat için bindiğiniz ucağın pilotu, uçak 30bin fitte giderken, bir anda motorları kapasa ve "değerli yolcular, pilot konusuyor. Motorları kapadım, çünkü bir şey deniyorum" diyebilir mi???" ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;