Şahan Gökbakar'dan Meral Akşener'in 6'lı Masaya Dönmesi İle İlgili İlginç Yorum! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından Meral Akşener'in 6'lı masaya dönüşü ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından Meral Akşener'in 6'lı masaya dönüşü ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından Meral Akşener'in 6'lı masaya dönüşü ile ilgili yaptığı yorumla gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Meral Akşener'in 6'lı masaya dönüşü sonrası "Peki şu an Ersan Şen nolacak???  Bir de yine gerilirseniz, hemen sayıp sövmeyin birbirinize. O ona sıtma dedi, o öbürüne akp ağızlı dedi. Partili gazeteciler, yayıncilar hesapçı ve hain ilan etti. Çekişmeli boşanma yaşayan çiftler gibi olmasın ama bu seviyede artık. Hayırlısı." ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan meral aksener in 6 li masaya donus karari sonrasi ilginc yorum cekismeli bosanma yasayan ciftler gibi