Şahan Gökbakar'dan Will Smith'in Tokat Olayına Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Will Smith'in Oscar ödül töreninde Chris Rock'a attığı tokat ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Will Smith'in Oscar ödül töreninde Chris Rock'a attığı tokat ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Will Smith'in Oscar ödül töreninde Chris Rock'a attığı tokat ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Ne hastalık duyarı kastınız be!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Will Smith'in tokat olayı için "Yahu ne hastalık duyarı kastınız beee. Bu çift açık evlilik yaşadıklarını beyan eden bir çift. Yani ikisi de rahat takılıyor. Hanimi, adamın suratına senleyken başka iliski yaşıyorum dedi tvde.. Adama muhafazakar anadolu erkeği muamelesi yapıp karisini korudu demeyin artık. Karısana yapılan şakayı kaldıramayan namuslu korumacı erkek muamelesiyle şiddeti legal kılmayın ya. Türk aile yapısına sahip tipler degil bunlar. Açık iliski yaşıyorlar, çok eşliler yani. Komedyen tokatlayan adam kahkaha attı karisi başka bir iliskimde var deyince. Şiddete hayır. Çık sahneye ver ağzının payını üslubunca. Söyle ne söyleyeceksen. Adam Sevda Demirel gibi gitti tokat attı.  Olacak is mi ya. Bizim temiz yürekli halkımızda, bak karisini nasıl korudu, helal diyor. Oscarda yapılan şeyin haklı hiçbir yanı yok. Amerikada "roast" diye bir kültür vardır.Çok ağır ve ofansif şakalar yapabilir komedyenler.Şovun bir parçasıdır ve kimler kimlere neler dedi bugüne kadar aklınız durur.Yapılan şey konu ne olursa olsun şiddet. Vurmuyoruz evladım! Bu arada vurup yerine oturana kadar felaket fake duruyor, ama sonrasındaki ifadeler ve hareketler yok yahu baya gercek dedirtiyor. Var bir gariplik. Yakinda cikar kokusu." ifadelerini kullanan Gökbakar, sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan will smith in tokat olayina cevap