Şahan Gökbakar'ın Beyaz Atlı Paylaşımı Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Instagram sayfasından beyaz at üzerinde fotoğraflarını paylaştı, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Instagram sayfasından beyaz at üzerinde fotoğraflarını paylaştı, sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Instagram sayfasından beyaz at üzerinde fotoğraflarını paylaştı, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Instagram sayfasından yaptığı beyaz atlı paylaşımında "Bir önceki paylaşıma yapılan yersiz ve seviyesiz yorumları esefle karşılıyorum. At için asla ağır değilim bu bir! At mutsuz falan değil sadece bugün pek kişneyesi yoktu, olabilir hepimizin içine kapandığı oluyor bu iki! 3.olarak da şunu söylemek isterim: Ne zaman bu kadar sevgisiz olduk biz ya! not: ciddiye alip üzülme abi yazmayın, şaka yapıyorum, zaten at iyi merak etmeyin diye yazan ilk benim" ifadelerini kullanan ünlü komedyen bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşımlar; 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Şahan Gökbakar'ın Instagram sayfasından alınmıştır.