Şahan Gökbakar'ın Kaz Dağları Paylaşımına Ünlüler Yorum Yağdırdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bu kez Kaz Dağları'nda altın çıkarmak için katledilen ağaçlarla ilgili yaptığı paylaşımda bu katliamı durdurmayanları lanetlediğini söylerken ünlülerden paylaşımıyla ilgili yoğun yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bu kez Kaz Dağları'nda altın çıkarmak için katledilen ağaçlarla ilgili yaptığı paylaşımda bu katliamı durdurmayanları lanetlediğini söylerken ünlülerden paylaşıyla ilgili yoğun yorum aldı. Instagram sayfasından yayınladığı Kaz Dağları paylaşımında "Tabiat ananın gözü yaşlı... Haberi geldi, evlatlarını öldürmüşler..İşte bunlar da Tabiatın Şehitleri... Üstelik kendi vatanı tarafından Kanadalıya satılmış, umursanmamış ve katledilmesine göz yumulmuş... Olayı Kanadalı Alamos Gold şirketi yapıyor.. Türkiye'den de iş birlikçileri var...Peki ya şimdi? Ne olacak biliyor musunuz?...Bu toplu mezar kaldırılınca, bir de siyanürle altını işleyecekler.. Yıllarca zehirlerini bu topraklara akıtıp, butun herkesi kanser edip, bitkileri kurutup, nehirleri kaynak sularını bok edip, hayvanları öldürüp defolup gidecekeler Kanadalarına... Bayrağı ağaç yaprağı olan bir ülke  Kanada. Kanada da evinin bahçesindeki ağacı kesemezsin izin almadan... Ama iste sen satarsan kendi ulkenin tabiatını o Kanadalı gelir keser senin ağacını, verir siyanürü asidi zehiri toprağına... 2010 yılında başlamış aramaya, ağaç kesmeye ve toplam 100milyon$ harcamış Kanadalı..Çok gelmesin 100 milyon size, 3. köprümüz 3 Milyar$ onunla kıyaslayın rakamı...Toplamda 4.6Milyar$lık altın bulmuş burada.. Bize ne kadarı kalacak peki çıkan altının var mı bilen??? %4ü..yani 180milyon$ yaklaşık... Değer mi ya... Doların yeşili tutar mı şu ağaçların yeşilini... Yazıklar olsun... Bu bölge onlarca şelale ve akarsuya ev sahipliği yapan bir yer... Ne pahasına olursa olsun, sonuna kadar, bu katliamı yapan ve buna mani olmayan herkesi lanetliyorum... Elimden gelen ne varsa yapacağım... Neden biliyor musunuz?? Çocuklarım, çocuklarınız ve doğacak çocuklarımız için..." ifadelerini kullanan ünlü komedyen bu paylaşımı ile başta sanatçılardan olmak üzere büyük bir kesimden yoğun ilgi gördü. 

 

 

İşte Şahan Gökbakar'ın o paylaşımı ve ünlülerden gelen yorumlar;

 

 

 

Avni Yıldırım: Senin olduğun her yere beni de yaz abi 

 

 

Kaan Sekban: ve en acısı da bu katliamı yapan firma ceo'su televizyonda dalga geçer gibi "Türkler'in en iyi yaptığı şey taş taşımak" diye demeç vermiş yıllar önce. Haram olsun..

 

 

Mahsun Kırmızıgül: Yüreğine sağlık. Durumu o kadar iyi anlatmışsınki.... 

 

 

Bilgehan Demir: Yazıklar olsun. 

 

 

Kaan Yıldırım: Çok yazık çok 

 

 

Yeşim Salkım: Satmadıkları ne kaldı. 

 

 

Raşit Bağzıbağlı: İçimiz yandı. Çok yazık. 

 

 

İntizar: Alkış emojisi