Şahan Gökbakar Recep İvedik 7'den Sonraki Projesini Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada çalışmalarını sürdürdüğü Recep İvedik 7'den sonra başlayacağı yeni projesinin müjdesini verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada çalışmalarını sürdürdüğü Recep İvedik 7'den sonra başlayacağı yeni projesinin müjdesini verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada çalışmalarını sürdürdüğü Recep İvedik 7'den sonra başlayacağı yeni projesinin müjdesini verdi. 

 

Celal İle Ceren müjdesi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada çalışmalarını sürdürdüğü Recep İvedik 7'den sonra başlayacağı yeni projesinin müjdesini verdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Recep Ivedik projesinden sonra da hemen yine Turkiye de en fazla izlenmis romantik komedi olan Celal ile Ceren tadında bir iş uzerine calisacagim. Onunda meraklisi cok biliyorum" ifadelerini kullanan ünlü komedyen sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan celal ile ceren surprizi