Şahan Gökbakar Şanlıurfa'da İnfiale Neden Olan Yaşlı Kadının Otobüsten Atılma Olayına Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Şanlıurfa'da otobüs şoförü tarafından kartı olmadığı gerekçesiyle tartaklanarak otobüsten atıldığı görüntüler için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Şanlıurfa'da otobüs şoförü tarafından kartı olmadığı gerekçesiyle tartaklanarak otobüsten atıldığı görüntüler için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Şanlıurfa'da otobüs şoförü tarafından kartı olmadığı gerekçesiyle tartaklanarak otobüsten atıldığı görüntüler için dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

İnanmak istemiyorum!

 

Sosyal medyada yaptığı gündem paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada Şanlıurfa'da otobüs şoförü tarafından kartı olmadığı gerekçesiyle tartaklanarak otobüsten atıldığı görüntüler için dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Ben yaşlı bir teyzeyi kartı yok diye kolundan cekistire cekistire otobusten atacak bir sofor olacagina inanmak istemiyorum. O iste kesin baska bir şey var... olmalı!" ifadelerini kullanan Gökbakar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahan gokbakar dan yasli teyzenin otobusten atildigi goruntulere tepki