Şahin Irmak'tan Bircan Bali'nin Münevver Karabulut'un Babasına Söylediği Sözlere Sert Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şahin Irmak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bircan Bali'nin Söylemezsem Olmaz programında Münevver Karabulut'un babasına söylediği şok sözlerle ilgili sert tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şahin Irmak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bircan Bali'nin Söylemezsem Olmaz programında Münevver Karabulut'un babasına söylediği şok sözlerle ilgili sert tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Şahin Irmak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bircan Bali'nin Söylemezsem Olmaz programında Münevver Karabulut'un babasına söylediği şok sözlerle ilgili sert tepki gösterdi. 

 

sahin irmak tan bircan bali ye sert sozler

 

 

Kötülük timsali!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Şahin Irmak, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bircan Bali'nin Söylemezsem Olmaz programında Münevver Karabulut'un babasına söylediği şok sözlerle ilgili sert tepki gösterdi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bircan Bali'nin sözleri için "Kötülük timsali! İçi çürümüş! Katile tek laf edemeden mağduru suçluyor! Niye katilin ailedini de çok severmiş… zenginler çünkü!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bircan Bali ne demişti? 

 

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yaptığı magazin yorumlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Bircan Bali, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını isteyen merhum Münevver Karabulut'un babasıyla ilgili şok sözler söyledi. Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasını isteyen babası için programda "Bak ben sana çok acı birşey anlatayım mı? Ben o aile ile hatta Cem Garipoğlu'nun babasıyla çok severim ailece çok severim onları. Çok iyi aileler. O dönem belki bunu kimse bilmiyor. Münevver Karabulut'un babası isterse bana dava açabilir, kapı kapı yapım yapım dolaşıp elinde bir kitapla ben bunu film yapacağım dedi. İnsanlar o riskten dolayı yapmadılar ve ailenin kapısına dayandı. Kan parası istedi. Yani bu adam, bu kadın, bu kızacağız, Allah rahmet eylesin. Zengin biri tarafından öldürüldü diye nerdeyse adam bunu istismar edecek hale geldi. Şimdi kalkıp yıllar sonra bunu söylemesini iyi niyetli bulmuyorum. Cem Garipoğlu öldü mü? Belki film projesi için yeniden gündeme getirmek için yapmıştır. Bak şu olsa inanırım. Benim kızımın kemikleri sızlıyor. Kızımı rüyamda görüyorum. Benim vicdanım rahat değil, mezarı açın. Böyle diyecek bir babanın vicdanını anlarım. Ama bu işin içinde maddiyat da yoksa ben hiçbir şey bilmiyorum" ifadelerini kullanan Bali tepki çekmişti. 

 

İşte o paylaşım;

 

sahin irmak tan munevver karabulut un babasina sert sozler soyleyen bircan bali ye sert tepki