Sahnede Fenalaşan Gülben Ergen'den Sağlık Durumu İle İlgili İlk Açıklama!

Gülben Ergen'in sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı. 

 

Gülben Ergen'in sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ve dün Düzcespor'un şampiyonluk kutlamasında sahnede yere düşerek hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı. 

 

Gülben Ergen'in sağlık durumu nasıl?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili ilk açıklamayı yaptı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sağlık durumu ile ilgili "Düzce’den geriye kalanlara baktım şimdi. Meslek hayatımda ilk kez sahneden ambulansa, sonra hastaneye kaldırıldım. Düştükten sonra tüm gücümle tekrar döndüm sahneye. Elimden gelen tüm gayretimle devam ettim sahneme, şarkılarıma. Sahne üzerinde kustum :( Gündüz ben Düzce’ye yola çıkarken oğlumun mide bulantısı başladı. Sahneye çıkmak üzereyken diğer oğlum mide bulantısı ve kusma yaşadı. Annelik böylesine içselleştirmek mi bende evde bi virüs mü yaptım bilmiyorum ama tansiyonum o kadar düşük çıktı ki, anısı olmayan bir #annelergünü kaldı bende. Arayan, yazan, yanımda hissettiğim tüm dostlarım, meslektaşlarım hepinize teşekkür ederim. Dostluk, kardeşlik ölmemiş. Şampiyon #DüzceSpor kutluyorum ve Düzce seyircime anlayışı için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada yoğun destek gördü.