Sahra Işık'tan Hikmet Tuğsuz İçin Çok Sert Sözler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı Sahra Işık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star yarışmacısı Hikmet Tuğsuz ile ilgili söylediği sözlerle gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı Sahra Işık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star yarışmacısı Hikmet Tuğsuz ile ilgili söylediği sözlerle gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Sahra Işık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star yarışmacısı Hikmet Tuğsuz ile ilgili söylediği sözlerle gündem oldu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü TV yıldızı Sahra Işık, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor 2022 All Star yarışmacısı Hikmet Tuğsuz ile ilgili söylediği sözlerle gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hikmet Tuğsuz için ""Bu Hikmet denilen adam ne iğrenç ya.. Yemin ederim midem bulandı. Ademle kendini bir tutması daha acınası. Zaten elenip gideceksin finale gitmen yazın kar yağması gibi bir olay. Koskoca adam palyaçoluk yapmak için gitmiş oraya." ifadelerini kullanan Işık sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşter o paylaşım;

 

sahra isik dan olay hikmet tugsuz paylasimi