Salih Bademci Yeni Projesinin Müjdesini Verdi!

Salih Bademci yeni projeleri hakkında neler söyledi? Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Salih Bademci önceki gün Cihangir'de bir mekan çıkışı kameralara yansırken, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Salih Bademci yeni projeleri hakkında neler söyledi? Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Salih Bademci önceki gün Cihangir'de bir mekan çıkışı kameralara yansırken, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Salih Bademci önceki gün Cihangir'de bir mekan çıkışı kameralara yansırken, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Ünlü oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Bademci, rol aldığı projelerin ön plana çıkmasıyla ilgili konuştu. Son dönemde oynadığı yapımlar ve oyunculuk performansı ile ön plana çıkan 37 yaşındaki Salih Bademci, geçtiğimiz akşam Cihangir'de yer alan ünlü bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

 

salih bademci yakinda yeni projelerimi duyarsiniz dedi

 

Yeni projelerimi yakında duyarsınız!

 

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bademci, "Uzun zamandır gelmek istiyordum bu mekana. Erkan Şen arkadaşım olur, güzel bir sohbet gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı. Rol aldığı projelerin ön planda olması hakkında da konuşan oyuncu, "İşimi severek yapıyorum, geçen sene şansım yaver gitti ve güzel projelerde iyi oyuncular ile oynadım. Bu sezonda birkaç projem olacak zaten, yakında duyarsınız" dedi.



Etiketler: