Samuel Eto'o İle Evlilik Dışı Kızının Nafaka Davası! Ödemeyi Kabul Etmeyince Mahkemelik Oldu!

Barcelona ve İnter’in eski yıldız oyuncusu olan, günümüzde de Kamerun Futbol Federasyonu Başkanlığı’nı yürüten Samuel Eto’o hakkında kızı Annie babalık görevini yerine getirmediği gerekçesiyle dava açtı. Annie, Milano savcılığında yaptığı başvuruda biyolojik babası Eto’o hakkında “Ailenin geçimi için yüklendiği taaahütleri yerine getirmediği” iddiasında bulundu.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

21 yaşındaki Annie, “Ayda 10 bin Euro ödemeyi kabul eden babam ödemeden kaçınıyor” dedi. Annie konuyu yargıya götürmeden önce babasıyla temasa geçip sorunu dostça çözmeye çalıştı. Ancak Eto’o onun girişimlerini cevapsız bırakınca, Milano Üniversitesi öğrencisi olan genç kız sorunu mahkemede çözmekten başka seçenek bulamadı.

 

Gerçekten de Samuel Eto’o daha önce görülen babalık davasında Annie’ye ayda 10 bin Euro ödemeyi kabul etmişti. Ancak 42 yaşındaki oyuncu mahkemede verdiği bu sözü hiçbir zaman yerine getirmedi. Annie’nin avukatı genç kızın ekonomik açıdan bağımsız olmadığını, annesinin de onurlu bir hayat yaşamalarını sağlayacak bir geliri bulunmadığını dava dilekçesinde uzun uzun anlattı. Eto’o ile evlilik dışı ilişki kuran ve Sardunya adsında yaşayan Annie’nin annesi de, “Kızımın babası bizimle iletişime geçmekten hep kaçındı. Bu da kızımın hep psikolojisini bozdu, hem de bizi mali açıdan çok kırılgan bir duruma sürükledi” dedi.

 

Eto’o, İspanya’da da benzeri bir davayla karşı karşıya. Orada da evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızına taahhüt ettiği nafakayı ödememekle suçlanıyor. Bitmedi; 4 kez “Yılın Afrikalı Oyuncusu” seçilen Eto’o hakkında, memleketi Kamerun’da şikeli maçlara karışma suçlamasıyla soruşturma yürütülüyor.