Sapık Sinan Sardoğan Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Arife Gökçe olayı ile gündemde olan Sinan Sardoğan'ın bambaşka iğrenç bir suçtan gözaltına alınması sosyal medyada gündem oldu. 

 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Arife Gökçe olayı ile gündemde olan Sinan Sardoğan'ın bambaşka iğrenç bir suçtan gözaltına alınması sosyal medyada gündem oldu. ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Arife Gökçe olayı ile gündemde olan Sinan Sardoğan'ın bambaşka iğrenç bir suçtan gözaltına alınması sosyal medyada gündem oldu. 

 

ATV'de yer alan habere göre, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan, Tokat'ın Almus ilçesinde 17 Aralık tarihinden beri kayıp olan 64 yaşındaki, 5 çocuk annesi Arife Gökçe henüz bulunmadı. Tüm okların üzerine çevrildiği baş şüpheli Sinan Sardoğan'ın kayıp kadının kardeşi Hamide Gökçe'ye de mesajlar gönderdiği ortaya çıktı.

 

SİNAN SARDOĞAN OLAYINDA YENİ GELİŞME!

 

Programı takip edenler hakkında 23 adli işlem bulunan baş şüpheli Sinan Sardoğan tutuklandı mı, gözaltına alındı mı? sorularına yanıt ararken edinilen bilgiye göre, "Sapık Sinan" olarak da lanse edilen Sinan Sardoğan gözaltına alındı. Sardoğan'ın gözaltına alınma nedeni ve görüntüleri ortaya çıkarken emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Sapık Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Arife Gökçe'nin kaybolmasından sorumlu tutulan, hakkında 23 adli işlem bulunan Sinan Sardoğan gözaltına alındı. Polis ekipleri, hakkında 23 adli işlem kaydı bulunan Sinan Sardoğan'ın kaldığı otel odasına gelerek, gözaltı kararını tebliğ ederek üst araması yaptı. Çocuğa cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alınan Sardoğan, ters kelepçeli yapılarak emniyete götürüldü. O anları anbean kayda alınan Sardoğan, muhabirlerin "Arife Gökçe'ye ne oldu?" sorusuna "Bilmiyorum" cevabını verirken gözaltına alındığı için de korktuğunu belirtti. Olayın yankıları sürerken sosyal medyadan gözaltı videosu paylaşıldı. Birçok kadına cinsel içerikler mesajlar attığı iddia edilen Sinan Sardoğan'ın gözaltına alındığı görüntüler kısa sürede birçok hesap üzerinden paylaşıldı. Görüntülerde tedirginliği yüzüne yansıyan Sardoğan, pişman olduğunu ifade etti.

 

GÖZALTINA ALINMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

 

Avcılar Firüzköy Mahallesi'nde 2018 yılında bir oğlan çocuğuna cinsel istismarda bulunulması ile ilgili çalışma yürüyen polis ekipleri, şüphelinin eşkalinin, bir televizyon kanalında kayıp Arife Gökçe ile ilgili yapılan yayınlara katılan Sinan Sardoğan'a benzediğini fark etti. Bunun üzerine mağdur çocuğun yeniden ifadesine başvurdu. Olayın olduğu zamanlara ait güvenlik kameraları ve mağdur çocuğun ifadesi üzerine cinsel istismar şüphelisinin Sinan Sardoğan olduğu tespit edildi. Sinan Sardoğan, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Sinan Sardoğan emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İşte detaylar;