Sarah Jessica Parker İstanbul'a Geldi! Soruya Türkçe Cevap Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker önceki gün Karaköy'de bir mekanda objektiflere yakalandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker önceki gün Karaköy'de bir mekanda objektiflere yakalandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Sarah Jessica Parker önceki gün Karaköy'de bir mekanda objektiflere yakalandı. 

 

Altın Küre ve Emmy ödülü sahibi olan Sarah Jessica Parker, İstanbul'a geldi. Önceki akşam Karaköy'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, muhabirlerin, "Türkiye’ye hoş geldiniz. Tatil için mi, yoksa bir proje için mi buradasınız?" sorusuna Türkçe, "Çok sağ ol..." cevabını verdi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; "Sex And The City"nin devamı niteliğindeki "And Just Like That..." ile yeniden izleyici karşısına çıkan aktris Jessica Parker (57), önceki gün Karaköy’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Sessiz sedasız İstanbul’a gelen Parker'ı mekanın içindekiler tanımakta güçlük çekti. Çıkışta aracı kapıya kadar yanaştıran arkadaşları, basının görüntü almasını engellemek için Sarah Parker'ın önünde siper oldu.

 

TÜRKÇE YANIT

 

Parker, muhabirlerin, "Türkiye’ye hoş geldiniz. Tatil için mi, yoksa bir proje için mi buradasınız?" sorusuna da Türkçe yanıt verdi. Ünlü oyuncu, gülümseyerek, "Çok sağ ol..." dedi. Sarah Jessica Parker'ın tatil için Bodrum'da olduğu ve bu vesileyle iki günlüğüne İstanbul’a gelerek, turistik gezi yapacağı belirtildi.