Sarıyer'de 4 Kişiyi Ezen 1 Kişinin Ölümüne Neden Olan Timur Cihantimur Annesi Eylem Tok'la Mısır'a Kaçtı!

İstanbul'da Oğuz Murat Acı, 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un kullandığı lüks cipin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazadan sonra 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un annesi yazar Eylem Tok'la Mısır'a kaçtıkları öğrenildi.

 

Timur Cihantimur'un iş adamı doktor Bülent Cihantimur'un oğlu olduğu öğrenildi. İstanbul'un Sarıyer ilçesinde üç ATV motoru ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27), motorlardan birinin arızalanması üzerine Kemerburgaz yolunda emniyet şeridinde durdu.

 

ARAÇ ÇARPTI HAYATINI KAYBETTİ

 

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun özel haberine göre, bu sırada evli ve bir çocuk babası olan Oğuz Murat Acı, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem almaya çalıştı. Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi. O sırada sürücüsünün ismi öğrenilemeyen lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle beş kişi ormanlık alana savruldu. İddialara göre cip sürücüsü ise kendi aracını bırakarak, arkadan gelen ve içerisinde arkadaşlarının olduğu başka bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Kazada Oğuz Murat Acı olay yerine hayatını kaybetti. dört kişi ise yaralandı.

 

YAZAR VE ESTETİK DOKTORUNUN OĞLU ÇIKTI

 

Kazada hayatını kaybeden Acı toprağa verilirken, kaçan sürücü hakkında önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Polisin yaptığı çalışmada kazayı yapan sürücünün yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur olduğu ortaya çıktı.

 

OĞLUYLA AYNI GECE MISIR’A KAÇTI

 

Polisin yaptığı çalışmalarda şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı. Yapılan çalışmalarda, kaza sonrası olay yerine gelen yazar Eylem Tok, kaza yapan oğlunu alarak kaçırdı. Olaydan sonra İstanbul Havalimanı’na giden anne Eylem Tok, oğlu Timur Cihantimur ile saat 03.00 sıralarında Mısır uçağına binmek için işlem yaptı. İşlemlerin ardından anne Eylem Tok ile oğlunun 04.30 sıralarında yurt dışına çıkarak Mısır’a gittikleri ortaya çıktı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediyor.

 

ANNE EYLEM TOK'UN KİTABI DİKKAT ÇEKTİ

 

Oğlunu yaptığı kaza sonrası yurt dışına kaçıran anne Eylem Tok'un 2013 yılında 'Mihr' ve 2014 yılında 'Allah'ın Piyonları' isimli iki kitabını bulunmakta