Sarıyer'de Motorsikletli 2 Kişiye Uzun Namlulu Silahla Saldırı! 2 Kişi Hayatını Kaybetti!

Sarıyer'de motosiklet ile seyir halindeki 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda 1 kişi de yaralandı. 

 

Sarıyer'de motosiklet ile seyir halindeki 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda 1 kişi de yaralandı. Sarıyer'de motosiklet ile seyir halindeki 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda 1 kişi de yaralandı.

 

sariyer de motorsikletli ye uzun namlulu silahla saldiri iki kisi hayatini kaybetti

 

İki kişi hayatını kaybetti!

 

Instagram'da yayın yapan Sarıyer.Burada'nın haberine göre; Olay saat 03.00 sıralarında Bahçeköy Maslak Yolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, Şakir Zana ve Abdülmelik Ateş motosiklet ile seyir halinde oldukları sırada önceden aralarında husumet olan bir gurup tarafından kalaşnikoflarla çapraz ateşe tutuldu.

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri gelmeden vurulan 2 kişi vatandaşlar tarafından bir minibüsle yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan incelemede Şakir Zana ve Abdülmelik Ateş’in hayatını kaybettiği belirlendi. Saldırıda 1 kişi de yaralandı.

 

Polis olay yerinde ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde yapılan incelmede kalaşnikof marka uzun namlulu silaha ait 14 adet boş kovan bulundu. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda saldırı ile ilgisi olabileceği düşünülen 2 kişi gözaltına alındı.