Şarkıcı Anitta Kapalıçarşı'da Tacize Uğradı! O Anları Sosyal Medyada Paylaştı!

Brezilyalı ünlü şarkıcı Anitta Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelirken, Kapalıçarşı'da alışveriş yaparken sözlü tacize uğradığı anları TikTok'ta paylaştı. 

 

Brezilyalı ünlü şarkıcı Anitta Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelirken, Kapalıçarşı'da alışveriş yaparken sözlü tacize uğradığı anları TikTok'ta paylaştı. Brezilyalı ünlü şarkıcı Anitta Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelirken, Kapalıçarşı'da alışveriş yaparken sözlü tacize uğradığı anları TikTok'ta paylaştı. 

 

anitta kapalicarsi da sozlu tacize ugradi

 

Sözlü tacize uğradı!

 

Ünlü Brezilyalı şarkıcı ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni Anitta, Şampiyonlar Ligi finali için Türkiye’ye geldi. Anitta Kapalıçarşı ziyareti sırasında başta esnaf olmak üzere pek çok erkeğin sözlü tacizine maruz kaldı. Ünlü şarkıcı o anları 22 milyon takipçili TikTok hesabında paylaştı. Sosyal medya kullancılar "Yine dünyaya rezil olduk" yorumunda bulundu. Dünyaca ünlü Brezilyalı şarkıcı Anitta, Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için Türkiye’ye geldi. Manchester City ve Inter arasındaki Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek için gelen Anitta maça saatler kala İstanbul’u gezdi. Kapalıçarşı'yı ziyaret eden isim burada erkeklerin sözlü tacizine uğradı. Instagramda 64 milyon; TikTok'ta ise 22 milyonu aşkın takipçisi bulunan Anitta o anları "Türkiye'de kadın olarak alışveriş yapmak" sözleriyle paylaştı.

@anitta

Quando ela passa todo mundo olha

Funny Song


Etiketler: