Şarkıcı Doğuş'un Verdiği DNA Testinin Sonuçları Belli Oldu! Seyid'in Babası Doğuş Mu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Doğuş önceki gün Seyid isimli gencin iddiaları sonrası DNA testi için örnek vermiş ve babalık testinin sonuçlarını beklemeye başlamıştı. Şarkcı Doğuş'un verdiği örneklerin sonucu belli oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Doğuş önceki gün Seyid isimli gencin iddiaları sonrası DNA testi için örnek vermiş ve babalık testinin sonuçlarını beklemeye başlamıştı. Şarkcı Doğuş'un verdiği örneklerin sonucu belli oldu. 

 

Karar gazetesinde yer alan habere göre; Seyid isimli 22 yaşındaki genç ünlü şarkıcı Doğuş'un oğlu olduğunu iddia ederek ünlü şarkıcıya 'babalık davası' açtı. Ünlü şarkıcı yaşanan bu gelişme sonrasında hayatını şokunu yaşadı. DNA testi veren ünlü şarkıcının test sonucu belli oldu. Bir dönemin gözde sanatçılarından olan ünlü şarkıcı Doğuş, geçtiğimiz günlerde kendisine açılan 'babalık davası' ile hayatının şokunu yaşamıştı. DNA testi yaptıran ünlü şarkıcının test sonucu belli oldu. 2014 yılında Azeri gazeteci Hoşkedem Hidayetkızı ile dünyaevine girerek dikkatleri üzerine çeken ve hayatını Azerbaycan'da sürdürme kararı alarak Azeri eşi ile bir televizyon programı sunan ünlü şarkıcıya 'babalık' davası açıldı.

 

DNA TESTİNİN SONUCU BELLİ OLDU

 

Azerbaycanlı sunucu eşi Hoşgedem Hidayetkızı’nın sunduğu programa katılan Seyid isimli 22 yaşındaki genç, ünlü şarkıcı Doğuş'un oğlu olduğunu iddia ederek ünlü şarkıcıya 'babalık' davası açtı. 48 yaşındaki ünlü şarkıcı, bu durum karşısında büyük bir şok yaşarken sürecin uzamaması adına DNA testi verdi. Seyid'in, ünlü şarkıcıya olan benzerliği dikkatleri çekerken ünlü şarkıcı, Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programına katılarak söz konusu olay hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

 

'FAZLASI BANA VE AİLEME ZARAR VERİR’

 

Seyid'in fiziksel olarak kendisine benzediğini vurgulayan Doğuş, 22 yaşındaki gencin yalan söylediğini belirtti. Seyid'i sadece manevi çocuğu olarak kabul edebileceğini açıklayan Doğuş kötü haberi vererek 'fazlası bana ve aileme zarar verir' dedi.

 

Ünlü şarkıcı şunları söyledi:

 

"Çıkan haberleri üzüntüyle okudum. Şimdilerde eşim Hoşkedem ve evlatlarımla birlikte Dubai’deyim, tatil yapıyoruz. Babası olduğumu iddia eden genci tanımaktayım. Kendisi eşimin Azerbaycan’daki programına katılan fenomen bir gençtir. Seyid olarak biliniyor. Programda bir takım iddialarda bulundu, babası olduğuma dair. Bana da biraz benziyor hakikaten ama böyle bir şey mümkün değil! Haberlerin ardından direkt olarak DNA testi verdim ve çıkacak sonuçtan kesin bir şekilde eminim. Genç arkadaş madem beni çok seviyor, bana benziyor, onu manevi çocuğum olarak kabul edebilirim ama fazlası bana ve aileme zarar verir. Ülkenin birçok yerinde zaten binlerce çocuk okutuyorum, hepsi benim evladım gibidir. Süreci ben de sizler kadar merak ediyorum.”

 

İŞTE DNA SONUCU

 

Kendisine açılan 'babalık davası' sonucunda DNA testi veren Doğuş'un test sonucu belli oldu. Sanat dünyasından duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle 'felaket tellalı' lakabıyla tanınan Onur Akay'ın haberine göre; Kıl ve kan örneği veren Doğuş'un, kendisine dava açan 22 yaşındaki Seyid ile hiçbir bağının olmadığı tespit edildi. 16 DNA işaretleyicisi ile yapılan testlerde; yüzde 99.99 ile babası olmadığını öğrenen Doğuş, rahat bir nefes aldı.



Etiketler: