Şarkıcı Ece Mumay'dan Gençliğine Dair Çarpıcı İtiraf! 'Öfke Kontrol Problemim Vardı!'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ece Mumay Gökay Kalaycıoğlu'nun 'Haber Bahane' programına katılırken gençliğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ece Mumay Gökay Kalaycıoğlu'nun 'Haber Bahane' programına katılırken gençliğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

 

Ünlü şarkıcı Ece Mumay, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir programında çocukluğunda yaşadığı sorunlar hakkında ilk kez konuştu. Öfke kontrol probleminin olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, lisede bir arkadaşını tokatladığını itiraf etti. Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla YouTube kanalında yayınlanan "Haber Bahane" programının bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Ece Mumay oldu. Hem meslek hayatı hem de özel yaşantısı hakkında açıklamalarda bulunan Mumay, Kalaycıoğlu'nun "Nasıl bir çocukluk geçirdin?" sorusu üzerine dikkat çeken bir itirafta bulundu.

 

"ÇOK ZOR BİR ERGENLİK SÜRECİ YAŞADIM”

 

Öfke problemi olduğunu ve çocukluk döneminde bazı arkadaşlarını dövdüğünü söyleyen Mumay, şöyle konuştu: "Ben prenses gibi bir çocuktum ama çok zor bir ergenlik geçirdim. Zor karakterli bir kadın olmaya evrildim. Öfke kontrol problemim vardı ve arkadaşlarımla çok iyi anlaşamıyordum. Hiç Türkçe dersin olmadığı bir Amerikan okuluna geçtim ve dil olarak onlardan çok geride kaldığım için bunun da öfkeme sebebiyet verdiğini düşünüyorum. Bu durum bende çok ciddi bir hırçınlık yarattı çocuklarla dövüşüyorduk saç saça. Annem şikayetlerden dolayı her hafta okula gelirdi. Her hafta birinin ya kulağına ya da burnuna bir şey oluyordu. Kadın-erkek fark etmiyordu, bizde ayrımcılık yok.”

 

"LİSEDE DE ÖFKE PROBLEMİM VARDI”

 

"Bu durum lisede de devam etti." sözleriyle uzun bir süre öfke sorunu yaşadığına dikkat çeken Mumay, "13. sınıfta bir arkadaşımı çok sağlam tokatladım. Ben ayrıcalığa gelemeyen biriyim. Lisede konservatuara geçmiştim ve sınıfta tek kolejden gelen öğrenci bendim. Ben derslerine çalışan biriydim bunlar da dersi kaynatıyorlardı. Bir tanesi tahtada soruyu çözmeye çalışıyordu ben de çözemeyeceksen ben çözeyim dedim. O da bana "Biz hayvanız bir tek sen mi varsın?' dedi. Ben o hoca sınıftan çıkınca o öyle denmez diyerek bir tane yapıştırdım. Sonu çok fena bitmedi." şeklinde konuştu.



Etiketler: