Şarkıcı Gökçe'nin Yaşamak Neye Yarar Şarkısını Şeyma Subaşı'na Tepki Olarak Yazdığı İddia Edildi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gökçe'nin "Yaşamak Neye Yarar" şarkısını sosyetik güzel Şeyma Subaşı'na tepki olarak yazdığı iddia edildi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gökçe'nin "Yaşamak Neye Yarar" şarkısını sosyetik güzel Şeyma Subaşı'na tepki olarak yazdığı iddia edildi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Gökçe'nin "Yaşamak Neye Yarar" şarkısını sosyetik güzel Şeyma Subaşı'na tepki olarak yazdığı iddia edildi.

 

sarkici gokce neye yarar yasamak sarkisini seyma subasi na tepki icin yazdigi iddia edildi

 

Tepki için yazdı!

 

Şarkıcı Gökçe’nin, yeni şarkısı Yaşamak Neye Yarar'ı Şeyma Subaşı’nın lüks yaşamına eleştiri olarak yazdığı öğrenildi. “Yaşamak dediğin şey aşk huzur güçse, para neler götürür bebeğim bir düşünsene” , “sevgi yoksa aşk yoksa para pul neye yarar?” , “dünyanın her yerinde birer evim olur, havuzum gözümü doldurur, aşk yoksa yaşamak neye yarar” sözleri ile Şeyma Subaşı’ya gönderme yapan Gökçe, bu hafta sosyal medya hesaplarına konu ile ilgili imalı hikayeler de atmıştı.