Şarkıcı Göksel'in İmaj Değişikliği Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Uzaktan, Kıskanıyorum, Acıyor, Sen Orda Yoksun, Bi Seni Konuşurum, gibi şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Göksel yaptığı imaj değişikliğiyle hayranlarından tam not aldı. 

 

Uzaktan, Kıskanıyorum, Acıyor, Sen Orda Yoksun, Bi Seni Konuşurum, gibi şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Göksel yaptığı imaj değişikliğiyle hayranlarından tam not aldı.  Ünlü şarkıcı Göksel, sosyal hesabından yaptığı palaşımıyla yeni imajını hayranlarının beğenisine sundu. Göksel'in yeni imajını beğendiklerini söyleyerek yorum bölümüne adet akın etti.

 

sarkici goksel in imaj degisikligi begeni topladi

 

İmaj değişikliği beğeni topladı!

 

Depresyondayım, Bir Seni Konuşurum gibi birçok başarılı şarkıya imza atan 52 yaşındaki Göksel, genç kızlara taş çıkartan fiziğiyle yeni saç modelini sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösterdi. Hayranlarının büyük bir bölümü Göksel'in yeni imajını beğendi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bu kadın nasıl 52 yaşında? İnanın anlamıyorum" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Kısa saçlar mükemmel olmuş" yorumunu yaptı.



Etiketler: