Şarkıcı Kader Kilolarıyla İlgili Yorumlara İsyan Etti!

Bir döneme damga vuran şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kader, yaptığı açıklamada kilolarıyla ilgili sosyal medya sayfasına gelen yorumlara isyan etti. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Bir döneme damga vuran şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kader, yaptığı açıklamada kilolarıyla ilgili sosyal medya sayfasına gelen yorumlara isyan etti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Kader, yaptığı açıklamada kilolarıyla ilgili sosyal medya sayfasına gelen yorumlara isyan etti. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Manda yavrusu ne demek!

 

Bir döneme damga vuran şarkılarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Kader, yaptığı açıklamada kilolarıyla ilgili sosyal medya sayfasına gelen yorumlara isyan etti. Ünlü isim, "Sosyal medyada yazıyorlar; 'Manda yavrusu' ne demek! Bunun daha ilerisi var, burada söyleyemiyorum. Durduk yere ben birisine 'Manda yavrusu gibi' diyeceğim. Ne demek, ne hakla? İnsanlık bu değil” dedi. 

 

kader kilolariyla ilgili gelen yorumlara isyan etti



Etiketler: