Şarkıcı Zara Yeni İmajı İle Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Zara yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Zara yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunarken sosyal medyada gündem oldu.  Güçlü sesi ve söylediği türkülerle adından söz ettiren, hem Türkiye hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesine ulaşan Zara, imaj değiştirip saçlarını sarıya boyattı. 

 

sarkici zara yeni imajiyla sosyal medyada gundem oldu

 

SİYAHTAN SIKILDI

 

48 yaşındaki Zara, uzun zamandır kullandığı siyah saçlarından sıkıldı. Verdiği kilolarla yaza hazırlık yapan şarkıcı, saçlarını da değiştirmeyi ihmal etmedi.  Siyahtan sarıya geçiş yapan sevilen şarkıcı yeni imajını takipçileriyle paylaşarak “Sarı geçişli saç… Beğenenler kırmızı kalp atsın, beğenmeyenler ise mavi kalp” diyerek anket başlattı. Ünlü ismin hayranları sosyal medyada ikiye bölündü. Bazıları “Muhteşem olmuş” , “Çok yakışmış” şeklindeki yorumlarla beğenilerini dile getirirken, bazıları ise önceki renginin daha iyi olduğunu belirtti.



Etiketler: