Say Yayınları'ndan Kişisel Finans Yönetimi İçin Önemli Rehber! Para Yönetimi 101!

Son dönemde yayınladığı kitaplarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yayın evi Say Yayınları, kazancını doğru yatırımlarla değerlendirmek isteyenlerin başvurması gereken içinde pratik ekonomi ve finans bilgilerinin yer aldığı "Para Yönetimi 101" kitabını piyasaya sürmeye hazırlandığını açıkladı. 

 

Son dönemde yayınladığı kitaplarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü yayın evi Say Yayınları, kazancını doğru yatırımlarla değerlendirmek isteyenlerin başvurması gereken içinde pratik ekonomi ve finans bilgilerinin yer aldığı "Para Yönetimi 101" kitabını piyasaya sürmeye hazırlandığını açıkladı. Son dönemde yayınladığı birbirinden değerli kitaplarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü yayın evi Say Yayınları, kazancını doğru yatırımlarla değerlendirmek isteyenlerin başvurması gereken içinde pratik ekonomi ve finans bilgilerinin yer aldığı "Para Yönetimi 101" kitabını piyasaya sürmeye hazırlandığını açıkladı.

 

tek derste finans yonetimi para yonetimi 101

 

Tek derste kişisel finans yönetimi!

 

Ne kadar harcadığınız da en az ne kadar kazandığınız kadar önemlidir. Paranızı yönetirken yapmanız gereken şey, cebinize giren ile cebinizden çıkan para miktarı arasındaki farkı artı yönde olabildiğince büyütüp tasarruf ve yatırıma yönlendirmek. Başarılı para yönetiminin özü işte bu. “Onu biliyoruz, ama nasıl yapacağımızı bilmiyoruz,” diyorsanız işte Para Yönetimi 101 size bunu anlatıyor.

 

Para Yönetimi 101 kredi kartlarınızı yönetmek ya da emekliliğinizi planlamaktan tutun, tasarruflarınızı en üst düzeye çıkarmak için bilmeniz gereken çok sayıda finansal taktik, ipucu, tüyo, plan-programlar içeriyor. Bu kitapta pek çok sorunuza pek çok yanıt bulacaksınız.

 

Para Yönetimi Üzerine Hızlandırılmış Bir Kurs

 

TASARRUF VE YATIRIMDAN VERGİ, KREDİ VE EMEKLİLİĞE KADAR KİŞİSEL PARA YÖNETİMİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKEN HER ŞEY

 

Daha çok kazanacağım derken daha çok vergi ödemeyin. Gereğinden fazla vergi ödememek için işletme giderlerinizi kıstığınızdan emin olun. Bir acil durum fonu oluşturun ve doğabilecek aksilikleri telafi etmek amacıyla, bu fona para aktarımını otomatiğe bağlayın. Hisse senetleri ve tahviller tek yatırım fırsatı değildir. Gayrimenkul, kıymetli metaller, döviz ve daha fazlasını içeren bir portföy oluşturabilirsiniz. Hayat Sigortası satın alırken, ölümünüz halinde yakınlarınızın eline geçecek bedelin birkaç yıllık gelirinizi, ev kredinizi ve cenaze masraflarınızı karşılayacağından emin olun.

 

 

Tek derste kişisel finans yönetimi!

 

Ne kadar harcadığınız da en az ne kadar kazandığınız kadar önemlidir. Paranızı yönetirken yapmanız gereken şey, cebinize giren ile cebinizden çıkan para miktarı arasındaki farkı artı yönde olabildiğince büyütüp, bu farkın da olabildiğince büyük kısmını tasarrufa yönlendirmek. Başarılı para yönetiminin anahtarı işte bu. “Onu biliyoruz, ama nasıl yapacağımızı bilmiyoruz,” diyorsanız işte Para Yönetimi 101 size bunu anlatıyor. Para Yönetimi 101 kredi kartlarınızı yönetmek ya da emekliliğinizi planlamaktan tutun, tasarruflarınızı en üst düzeye çıkarmak için bilmeniz gereken çok sayıda finansal taktik, ipucu, tüyo, plan-programlar içeriyor. Bu kitapta pek çok sorunuza pek çok yanıt bulacaksınız.

 

Çoğu zaman, kişisel finans rehberleri gerçekten aradığımız bilgileri o kadar zor ve sıkıcı detaylarla anlaşılmaz hale getirirler ki finansal planlayıcıların bile kafası karışır. Para Yönetimi 101, anlaşılmaz bir dil kullanmadan ve sıkıcı açıklamalara girmeden kaleme alınmış, kapsamlı, ulaşılabilir ve kolay anlaşılır bir finans rehberidir. Krediyle konut almak istiyorsanız ya da net mal varlığınızı anlamaya çalışıyorsanız, Kişisel Finans 101 bütün bu soruların yanıtları ve hatta aradığınızı bile bilmediğiniz yanıtları bile size sunacaktır.