Say Yayınları'ndan Psikoloji Meraklıları Ä°çin Yeni BaÅŸlayanlar Ä°çin Psikoloji Kitabı!

ÇeÅŸitli alanlarda yayınladıkları birbirinden özgün ve kaliteli kitaplarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü yayınevi Say Yayınları, psikoloji alanına meraklılar için "Yeni baÅŸlayanlar için Psikoloji" kitabını tanıttı. 

 

ÇeÅŸitli alanlarda yayınladıkları birbirinden özgün ve kaliteli kitaplarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü yayınevi Say Yayınları, psikoloji alanına meraklılar için "Yeni baÅŸlayanlar için Psikoloji" kitabını tanıttı. Son dönemde yayınladıkları kitaplarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü yayınevi Say Yayınları, psikoloji alanına meraklılar için "Yeni baÅŸlayanlar için Psikoloji" kitabını tanıttı.

 

Psikoloji, insan var oldukça geniÅŸlemeye devam edecek, ucu bucağı olmayan bir alan: KiÅŸilik ve zekâ ölçülebilir olgular mıdır? Fiziksel olarak çekici olmak avantaj saÄŸlar mı? Canımızı yakan insanlara kin tutmak yerine onları bağışlamak daha mı iyidir? Bebekler etraflarındaki dünyayı algılamaya nasıl baÅŸlarlar? Mozart dinlemek IQ’yu artırır mı? Biz uyurken zihnimizde neler olur?

 

Psikoloji söz konusu olduÄŸunda bunlar gibi yüzlerce soru sorabiliriz. Ancak asıl mesele soru sormak deÄŸil, doÄŸru cevaplara ulaÅŸmaktır. Yeni BaÅŸlayanlar Ä°çin Psikoloji, bütün bu soruların cevaplarına ve psikolojideki tüm ilginç alanlara deÄŸiniyor. Günlük hayatın küçük problemlerinden akıl hastalıklarına, hafızanın iÅŸleyiÅŸ mekanizmasından zekâ ve kiÅŸilik kuramlarına, Freud ve Jung’tan modern araÅŸtırmacılara; zihninizde olup biten ne varsa hepsi bu kapsamlı ama kolay anlaşılır kitapta sizi bekliyor.