Saygın Soysal İle İlayda Çevik El Ele Görüntülendiler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Saygın Soysal ile sevgilisi İlayda Çevik önceki gün Rumelihisarı'nda el ele görüntülendiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Saygın Soysal ile sevgilisi İlayda Çevik önceki gün Rumelihisarı'nda el ele görüntülendiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Saygın Soysal ile sevgilisi İlayda Çevik önceki gün Rumelihisarı'nda el ele görüntülendiler. 

 

El ele görüntülendiler!

 

Saygın Soysal, önceki gün yeni sevgilisi İlayda Çevik ile Rumelihisarı'nda el ele yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Saygın Soysal, önceki gün yeni sevgilisi İlayda Çevik ile görüntülendi. İki yıl evli kaldığı Ece Gökçe Uzun'dan 2020 yılında boşanan Soysal, meslektaşı ile ilk kez el ele yakalandı. Rumelihisarı'nda baş başa kahvaltı yapan ikili, daha sonra Boğaz havası aldı. Çift, muhabirlerin kendilerini görüntülemesi üzerine hızlıca bindikleri taksi ile oradan ayrıldı.