Seçil Gür'den Olay Paylaşım! Silikonları Dikkat Çekti!

Bir dönem Serdar Ortaç ile yaşadığı aşk ile gündemde olan ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seçil Gür Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni yaptırdığı silikonlarını gösterdi.

 

Bir dönem Serdar Ortaç ile yaşadığı aşk ile gündemde olan ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Seçil Gür Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni yaptırdığı silikonlarını gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Seçil Gür Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni yaptırdığı silikonlarını gösterdi.

 

Seçil Gür, silikonlarını gösterdi.. Serdar Ortaç ile yaşadığı aşkla bir dönem çok konuşulan ünlü şarkıcı Seçil Gür, şimdi de yeni yaptırdığı göğüs silikonlarıyla gündeme geliyor.

 

secil gur silikonlarini gosterdi 1

 

LEOPAR SEVİYOR

 

Ünlü şarkıcı, gömleğinin içine giydiği leopar desenli sütyeniyle verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı. Gömleğinin tüm düğmelerini açan Gür'ün ayna pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

 

secil gur silikonlarini gosterdi 2

 

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

 

Gür'ün iddialı ayna pozları sosyal medya kullanıcılarını ise ikiye böldü. Bir kısım paylaşımı beğenirken bir kısmı Gür'ü eleştirdi

 

 

İşte o paylaşım,

 

secil gur silikonlarini gosterdi 3

 

secil gur silikonlarini gosterdi 4