Seda Akgül'den Tuba Ünsal Hakkında İlginç Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Seda Akgül, yaptığı açıklamada Tuba Ünsal hakkında güzel sayılmaz ifadelerini kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu Seda Akgül, yaptığı açıklamada Tuba Ünsal hakkında güzel sayılmaz ifadelerini kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Seda Akgül, yaptığı açıklamada Tuba Ünsal hakkında güzel sayılmaz ifadelerini kullandı.

 

Doğal güzelliği ve enerjik tavırlarıyla dikkat çeken iki çocuk annesi Tuba Ünsal, Instagram hesabından,"Güzel kadın değil, tatlı kadın hayatı uzatır." şeklinde bir yazı paylaştı. Ünsal, daha önce verdiği bir röportajda da botoks ve dolgu işlemlerine karşı olduğunu, kök hücre uygulamasından ise memnun kaldığını söylemişti. Ünsal'ın açıklamasına sunucu Seda Akgül'den şaşırtan bir yorum geldi. Akgül, Ünsal için " E zaten güzel sayılmaz. Doğru demiş.” dedi.