Seda Akman İle Cem Yılmaz'ın Aşkı Belgelendi İddiası! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Seda Akman'ın yaşadıkları aşkın belgelendiği iddia edildi.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Seda Akman'ın yaşadıkları aşkın belgelendiği iddia edildi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Seda Akman'ın yaşadıkları aşkın belgelendiği iddia edildi. 

 

Cem Yılmaz Seda Akman aşkı belgelendi iddiası!

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Bir süredir aşk yaşadıklarına dair iddialarla gündeme gelen Cem Yılmaz ile Seda Akman'ın Arnavutköy'de görüntülendiği ortaya çıktı. Serenay Sarıkaya'dan ayrıldıktan sonra Rüya Demirbulut ile kısa bir süre aşk yaşayan Cem Yılmaz'ın gönlünü oyuncu Seda Akman'a kaptırdığı ileri sürülmüştü. İddialar karşısında suskun kalan çiftin sürpriz aşkı belgelendi. Yılmaz ve Akman'ın, iki ay önce Arnavutköy'de görüntülendiği ortaya çıktı. Basın mensuplarının, "Yeni sevgiliniz mi?" sorusuna yanıt vermeyen komedyen, "İyi akşamlar" demekle yetinmişti.