Seda Bakan Erel'den Şanlıurfa'da Çocuk Döven Adam İle İlgili Açıklama!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Seda Bakan Erel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şanlıurfa'da vahşi bir şekilde çocuk döven adam ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Seda Bakan Erel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şanlıurfa'da vahşi bir şekilde çocuk döven adam ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Seda Bakan Erel, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Şanlıurfa'da vahşi bir şekilde çocuk döven adam ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada çocuğu vahşi bir şekilde döven adam için "Şanlıurfa’da çocuğu döven adamın videosunu şimdi izledim ve kendime gelemiyorum. O adam ömrünün sonuna kadar hapiste kalmalı. Lütfen gerekeni yapın! Bi çocuk nasıl böyle dövülebilir!!! Bu çocuğun sağlığıyla ilgili en ufak bi haber yok!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o açıklama,